Gå til AutoDin.dk
   

Optagelsesregler

AutoDin.dk er et indeks målrettet til den Danske Auto Branche.Jeg har opsat nogle generelle regler for hvad der forventes af websites som kan komme i dette indeks. Læs dem venligst igennem og sikre dig at dit autolink overholder reglerne. Dette er lavet for at højne kvaliteten af hele indekset og holde det familie venligt.

Generelle regler for optagelse af AutoLinks på AutoDin.dk


 1. Vi optager både autolinks på dansk og engelsk hvor det fremgår at sitets ejer er dansk.

 2. Vi optager ikke sites med erotisk og pornografisk materiale.

 3. Dit autolink skal være udviklet færdig. Vi optager ikke blogs som er under udvikling og viser tegn på samme.

 4. Dit autolink skal have relevant information på siden.

 5. Autolinketmå ikke være en "annoncefælde", som kun har til formål at tjene penge på hvert besøg. (affiliate, adsense farm ol.)

 6. Dit autolink skal helst have sit eget domæne navn. (Eks: http://www.autodin.dk )
  Dvs, autolinks som er hostet af en 3. part risikerer at blive afvist. Dette skyldes at gratis hostet sider generelt set er af lavere kvalitet end egne hostet.

 7. Tilmeld kun et link fra det samme domæne.

 8. Tilmeld kun forsiden af dit site. Vi optager kun undersider i specielle tilfælde (deeplinking), hvor der er en god fornuft i det. Ønskes det at linke dybt til artikler eller ligende, kan AutoDin.dk kontaktes om pris og muligheder.

 9. Dit autolink kan kun tilmeldes til een kategori. Find den bedst egnede, eller forslå redaktionen en ny kategori.

 10. Ved tilmelding bør du bruge din tid fornuftigt. Ringe og sjusket udfyldelse medfører sletning.


Godkendelse af tilmeldinger på AutoDin.dk


 1. En redaktør vil hurtigst muligt kontrollere de indtastede data, og godkende sitet hvis den lever op til vores optagelses krav ovenover. AutoDin.dk forebeholder sig retten til at afvise eller rette i materialt så det passer til vores stil.

Benyt vores logo på din forside, og vi kvitterer med en Top placering:Hvis du indsætter denne html kode på minimum din forside vil vi oprette dit website som et Top site. Dvs. du får fordel af at blive placeret øverst i din kategori, samt at dit link vil blive ekstra fremhævet i forhold til normale tilmeldinger.
Vi opdaterer desuden dit autosite med billeder, hvilket vil gøre din autosite mere attraktiv.

Har du allerede et autolink tilmeldt som du ønsker at opgraderer til bedre placering, skal du indsætte koden på din side og derefter kontakte AutoDin.dk her --»


    

Copyright © 2003-2024 AutoDin.dk